terug naar informatiepagina  bouwkundigen

 

 

    aannemers

'bouwen is meer dan stenen stapelen'

verstand hebben van alles is onmogelijk; als aannemer bent u gespecialiseerd in het bouwen, als tekenbureau zijn wij gespecialiseerd in het tekenwerk met de bijbehorende berekeningen.

tekenwerk is de basis van een gebouw, goed en doordacht tekenwerk is de basis van een slim gebouw. door gebruik te maken van elkaars kennis is een prachtig resultaat het gevolg.

u heeft bijvoorbeeld een serie goed uitgewerkte details, maar het gebouw is niet goedgekeurd door welstand, of het voldoet niet aan het bouwbesluit. dan kunnen wij aan de hand van uw uitgangspunten zorgen dat de benodigde goedkeuringen er wel komen.

ook is het mogelijk het ontwerp te laten voorzien van het beroemde puntje-op-de-i door één van onze vaste relaties (architecten) in te schakelen.

van 'simpele' uitbouw tot complexe nieuwbouw, van productietekening tot detailering, van schetsontwerp tot revisietekening.

zaken als flexibiliteit, kwaliteit, afspraak is afspraak, behoeven niet nader genoemd te worden; deze spreken namelijk voor zichzelf.


  

Copyright 2009 by MR2 Bouwkundigen