terug naar informatiepagina  bouwkundigen


 

 

    particulieren

'je eigen huis ontwerp je toch zeker zelf'

Inderdaad, niemand weet beter hoe u wilt wonen dan dat u dat zelf weet. maar weet u dan ook hoe u alles moet regelen, met vergunningen, met tekeningen, met constructeurs, met aannemers.

daar komt toch wel iets meer bij kijken dan alleen een simpel tekeningetje en een krabbeltje met wat het allemaal mag kosten.

voor ieder bouwwerk is een tekening nodig: een bouwkundige tekening. hierop staan gegevens vermeld; waar de gemeente aan kan toetsen, waar een constructeur mee kan gaan rekenen en waar een aannemer een prijs op kan bepalen.

ook voor welstand heeft u een tekening nodig en gedurende het bouwproces zullen er ook diverse tekeningen gemaakt moeten worden.

wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van bouwkundig tekenwerk, de bijbehorende berekeningen en gegevens welke nodig zijn voor de aanvraag van uw bouwvergunning. daarnaast kunnen wij u ook verder begeleiden met de bouwaanvraag, het bouwproces, met controle's tijdens de bouw, werktekeningen voor de aannemer, e.d.

ook is het mogelijk om op basis van uw ontwerp het gebouw verder te laten uitwerken en te laten voorzien van het beroemde puntje-op-de-i door één van onze vaste relaties (architecten) in te schakelen.

van 'simpele' uitbouw tot complexe nieuwbouw, van productietekening tot detailering, van schetsontwerp tot revisietekening.

zaken als flexibiliteit, kwaliteit, afspraak is afspraak, behoeven niet nader genoemd te worden; deze spreken namelijk voor zichzelf.


 

Copyright 2009 by MR2 Bouwkundigen